18. marraskuuta 2016

PIHALLE JOULUTUNNELMAA -ILTA 16.11.2016

YLKE-hanke järjesti keskiviikkona 16.11.2016 Pihalle joulutunnelmaa -illan Kalajoen ammattiopistolla. Illassa oli esillä Kalajoen Halpa-Hallin ja ylivieskalaisen Kodintekniikka Juha Kauppi Oy:n pihalle sopivia joulu- ja tunnelmavaloja. Heidi Hannus Piha- ja vihersuunnittelu Villa Gardenista oli kertomassa pihojen jouluvalaistuksista ja toi esityksessään esille runsaasti erilaisia ideoita pihojen ja rakennusten tunnelma- ja jouluvalaistuksiin sekä koristeluihin liittyen. Iltaan osallistuneilla oli myös mahdollisuus saada Heidiltä neuvoja pihojen jouluvalaistuksiin liittyen, ja osalla olikin mukana kuvia pihoistaan tätä ideointia varten.

Illan aikana saimme nauttia myös ihanista tarjoiluista. Tarjolla oli glögiä sekä pipareita ja keksejä erilaisten juustojen, viikunahillon ja viinirypäleiden kera! Kauniisti katetun jouluisen tarjoilupöydän antimet kävivätkin hyvin kaupaksi illan aikana.

Erilaisten joulu- ja tunnelmavalojen avulla on helppo kaunistaa pihaa ja sellaisiakin paikkoja, jotka eivät välttämättä ilman valaistusta kiinnittäisi katsetta. Valot tuovat parhaimmillaan iloa suurellekin joukolle ihmisiä ja lisäävät viihtyisyyttä! "Epäpaikatkin" voivat saada ainakin väliaikaisesti uuden elämän kauniisti valaistuina ja koristeltuina.

Alla muutamia kuvia Pihalle joulutunnelmaa -illasta. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti