4. marraskuuta 2016

MARRASKUISET TALKOOT KÄRKISEN KYLÄLLÄ

Kärkisen kylällä pidettiin talkoot tiistaina 1.11.2016. Talkoolaisia tuli paikalle mukavasti ja näin saatiinkin lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi. Talkooalueena oli jääkiekkokaukalon ympäristö. Aluetta siistittiin ja näkyvyyttä parannettiin kaatamalla puita, raivaamalla pajukkoja ja karsimalla vanhojen puiden alaoksistoja.

Kärkisen kyläyhdistyksen puolesta talkoita organisoimassa ollut Eeva Heikkilä oli hyvin tyytyväinen, että talkoot saatiin vielä ennen talvea järjestettyä. Hän oli sitä mieltä, että ilman YLKE-hanketta talkoot olisivat jääneet järjestämättä. Hienoa siis, että hankkeesta oli hyötyä tämän urakan suorittamisessa!

Talkooalue siistiytyi mukavasti, ja näkyvyyttä piha-alueelta tielle ja jääkiekkokaukalolle saatiin lisättyä huimasti. Toivotaan, että myös jääkiekkokaukaloa saataisiin pian kunnostettua. Kunnostus ei ole tietenkään halpa panostus, ja sen vuoksi jo esimerkiksi kaukalon pohjan kunnostus olisi hyvä alku kaukaloprojektille.

Talkoourakan jälkeen saimme nauttia talkooeväät sisätiloissa. Viileässä syysilmassa talkoilun jälkeen kuuma kahvi, makkarat ja muut herkut tekivät hyvin kauppansa! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti