12. lokakuuta 2016

SYYSTALKOOT KESKUSTASSA

YLKE-hanke järjesti talkoot Kalajoen keskustassa 11.10.2016. Talkoista ilmoiteltiin lehdessä, somessa, ilmoitustauluilla, mainoslappusilla ja muilla tavoin. Kalajokiset eivät kuitenkaan tarttuneet talkoomahdollisuuteen siinä määrin kuin toiveissa oli. Seuraavalla kerralla kaikki vain rohkeasti mukaan! :)

Saimme joka tapauksessa näkyvää jälkeä aikaiseksi Kalajoentien ja Merenojantien varsilla. Pusikoituneet pensaikot saivat kyytiä ja näkyvyyttä tieltä pysäköintialueille tuli runsaasti lisää. Kaikkia pensaikkoja ei leikattu kokonaan alas, mutta paikoin pitkiä pätkiä kuitenkin. Lisäksi haravoitiin viheralueita pensaikkojen ja puiden ympäriltä.

Mukana olleet saivat kahvilipukkeen, jonka sai käyttää Cafe MinRosessa tai Kotileivonnaiskahvila Tuulahduksessa. Tosin kaikki taisivat tällä kertaa käydä MinRosessa, koska se sijaitsee ihan talkoiden kohteena olleiden viheralueiden vieressä.

Sää oli oikein hyvä ulkona talkoiluun, vaikka melko viileää ja pilvistä olikin. Pensaita leikatessa ja haravoidessa pysyttiin kuitenkin hyvin lämpiminä!

Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti